Modnemu moškemu ni nikoli vseeno, kaj si obleče! 

Pravimoski.si je spletna trgovina, s katero bo vsak moški pravi modni poznavalec! Pri nas boste našli trendovska oblačila od glave do pet, primerna za vsakodnevno nošenje in tudi za bolj formalne priložnosti. Pri nas boste našli tudi modne dodatke, ki so nujen del moških outfitov. Artikli iz naše široke ponudbe različnih stilov se ponašajo s cenovno dostopnostjo za vsakega. Za vas sledimo modnim trendom in vam dnevno prinašamo edinstvene novosti. Če iščete originalne kose, ki jih drugje ne najdete – pri nas ste na pravem naslovu, le izberite si! 

Naša zgodba se je začela pisati leta 2013, ko je na Slovaškem nastala e-trgovina z imenom Buďchlap!, kar ustreza slovenskemu imenu Pravimoški!  Le kako ne, saj za spletno trgovino stoji prav moški :) Glavna ideja je poživiti moške garderobne omare z nečim novim, edinstvenim. In ker verjamemo, da za stil ni zmeraj potrebno veliko denarja, lahko že od naših začetkov na Pravimoski.si najdete trendovske kose, ki vam ne bodo povzročili luknje v denarnici. Z začetnega majhnega podjetja z dvema zaposlenima smo postopoma zrasli na sedanjo 9-člansko ekipo mladih iz srednje Slovaške, ki v vaše garderobne omare prinašajo edinstveno moško modo. Meje za nas niso težava, zato boste naše kose našli na slovenskih in slovaških ulicah, pa tudi na Češkem in Madžarskem, kjer smo prav tako pridobili zaupanja modnih moških

 

Zakaj kupovati ravno pri nas?

  BOGATA PONUDBA
Prizadevamo si za to, da bi pri nas "pod eno streho" našli vse, kar moška garderoba potrebuje. Trenutno imamo v e-trgovini dostopnih več kot 5 000 stilskih kosov, našo izbiro pa stalno povečujemo. Zanimajo nas interesi naših kupcev, zato imamo najbolje prodajane modele na zalogi.  
 
  HITRA DOSTAVA 
Trudimo se, da bi naročeno na vaše naslove prispelo v najkrajšem možnem času. Blago na zalogi odpremimo v 48 urah od oddaje naročila. Izdelke, ki so dostopni pri našem dobavitelju, vam dostavimo v 4-6 delovnih dneh od oddaje naročila. 
 
  BREZPLAČNA DOSTAVA 
Če pri nas nakupite v vrednosti nad 89 €, se vam ni treba obremenjevati s plačilom poštnine – dostavo častimo mi!
 
  PODPORA STRANKAM
Nikakršno vprašanje, prošnja ali težava nam ne predstavlja ovire – tu smo za vas! Z veseljem vam pomagamo, svetujemo in odpravimo možne težave. 
 
 14-DNEVNA GARANCIJA ZAMENJAVE ali VRAČILA
Vas skrbi, kaj bo z blagom, ki vam ne bo pristajalo ali pa vam preprosto ne bo všeč? Pri nas so te skrbi odveč! Brez težav bomo na vašo željo blago zamenjali ali pa v 14-dneh od prevzema pošiljke vrnili kupnino.
 
   148 578 ZADOVOLJNIH KUPCEV 
Namesto nas govorijo naši zvesti kupci, ki s svojim zanimanjem za naše izdelke sporočajo, da smo zanje zanesljiva e-trgovina z dolgoletnimi izkušnjami na področju moške mode.